Kenneth WedMore Lund

Hvem er HMS?

 

HMS er en motorsportsklub under DASU.

Oplev baneløb for historiske racerbiler og formelbiler op til 1990, Youngtimere op til 2002 og Hill Climb for historiske biler op til 1990 - en af de grene inden for dansk motorsport, der i de senere år har haft størst vækst. Vi kører om klub- og DASU mesterskaber i en række forskellige klasser.

Historisk motorsport er ikke bare løb og konkurrencer – det er et fællesskab.

Når dagen er overstået, diskuterer vi på F1 niveau om svinghastigheder, dæktryk, camber og mange andre ting. Diskussionerne bidrager til et stærkt kammeratskab med dine klubkammerater og medkørere. I det tætte kammeratskab hjælper alle hinanden og udviser stor respekt – både på og uden for banen.

Hos HMS arbejder vi for udbredelsen af historisk motorsport i Danmark. Vi går ind for en motorsport, hvor sportsmanship, hyggeligt klubliv, kammeratskab og en brændende interesse for de historiske biler er i højsædet.

 

HMS er det rigtige valg for dig, hvis:

  • Du deler vores passion for at holde de historiske køretøjer på danske hænder, i et aktivt miljø, hvor bilerne ikke ender i en støvet garage eller i udlandet.
  • Du går op i at køre gamle biler og vil deltage i historiske motorløb.
  • Du vil deltage i at videreføre tips og fiduser til de nye generationer samt bevare et stykke dansk kultur for eftertiden.

 

HMS er en selvstændig dansk klub og medlem af DASU, FIA og Danmarks Idrætsforbund.

Kontakt

Bestyrelse

Vedtægter

Sponsorer

Bliv Medlem af HMS //
Historisk Motor Sport

Vi er en broget skare med det til fælles, at vi sætter stor pris på klassiske racerbiler, og vi elsker at sætte dem i stand, køre hurtigt i dem, og ikke mindst: at tale om dem.

Bliv medlem