Adwerk

Meld dig ind i HMS

 

Hvis du vil være medlem af HMS kan du vælge mellem følgende medlemstyper:

 

Aktivt medlem

Årligt kontingent er på kr. 925,00, hvoraf de 375 kr. går videre til DASU. Melder du dig ind efter 1. oktober, får du resten af årets medlemskab til halv pris. Med et aktivt medlemskab får du adgang til at indløse kørerlicens i DASU.

 

Aktivt ungdomsmedlem

Er du ikke fyldt 18 år, kan du tegne et ungdomsmedlemskab for kr. 650,00, hvoraf 275 kr. går videre til DASU. Dette medlemskab giver samme rettigheder til indløsning af kørerlicens, som et normalt aktivt medlemskab.

 

Almindeligt medlem

Årligt kontingent er på kr. 200,00, hvoraf de 100 kr. går videre til DASU. Der kan med almindeligt medlemskab indløses officiallicens i DASU, ligesom du får tilsendt DASU’s medlemsblad Autosport 6 gange årligt.

 

Officialmedlem

Hvis du vil indgå i HMS’s officialkorps og stille dig til rådighed som official ved vores løb på bane og Hill Climbs, kan du tegne et officialmedlemskab. Det koster kr. 100,00 årligt, som ubeskåret går videre til DASU.

 

Tegn medlemskab

Klik her for at se vejledning

 

Når nu kommer til ”Vælg klub”, vælger du klub nr. 002 – Historisk Motorsport Danmark

Kontingentbeløbet betaler du på MobilePay nr. 830939 eller ovf. Til bank nr. 9860 konto nr. 0000261092. Du vil herefter modtage bekræftelse på medlemskabet.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte HMS bestyrelsesmedlem Uffe Madsen på mail: uffemgcc@gmail.com eller på mobil nr. 4036 3175.
Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem.

Bliv Medlem af HMS //
Historisk Motor Sport

Vi er en broget skare med det til fælles, at vi sætter stor pris på klassiske racerbiler, og vi elsker at sætte dem i stand, køre hurtigt i dem, og ikke mindst: at tale om dem...

Bliv medlem her