Peter Elling-Jordt

Bliv medlem af HMS

Vi er klar til at byde dig velkommen som medlem af Danmarks største motorsportsklub for historisk motorsportsentusiaster. Vi er mere end 500 medlemmer landet over, som alle brænder for den danske, historiske motorsport.

I vores fællesskab kan du dele din kærlighed til danske, klassiske racerbiler. Vi elsker at sætte dem i stand, køre hurtigt i dem og ikke mindst – at tale om dem!

Vi mødes til race på baner, til Hill Climbs, træningsløb og klubaftener, hvor fællesskabet og interessen for de historiske biler stortrives. Hvad enten du interesserer dig for formelbiler, standardvogne eller sports-prototyper, så har du muligheden for at møde ligesindede, udveksle erfaringer samt få råd og vejledning.

Medlemsskab tegnes her

Har du brug for vejledning, så se her

 

DASU

HMS er medlem af Dansk Automobil Sports Union – DASU – og derfor får du sammen med dit medlemskab i HMS et fuldgyldigt DASU medlemskab. Du kan dermed få en licens, og du får 6 gange om året tilsendt DASU’s medlemsblad, Autosport.

 

Klubmesterskab

HMS arrangerer mesterskaber for en række klasser på baner og i Hill Climb. Nogle er DASU mesterskaber mens andre er klubmesterskaber. Som HMS medlem får du adgang til at deltage i klubmesterskaberne.

 

Hjemmesiden

Som HMS medlem får du adgang til at præsentere din bil og dig selv på vores hjemmeside under ”Medlemmernes biler”. Her kan du beskrive din bil og lægge fotos op, og skrive interessante historier om opbygningen og dine oplevelser med motorsporten.

 

Nyhedsbreve

Som medlem af HMS får du tilsendt vores nyhedsbreve på mail. Her kan du læse om de seneste nyheder om klubben og aktiviteter med baneløb og Hill Climbs.

Ved indmeldelse som medlem af HMS erklærer jeg mig indforstået med at modtage nyhedsbreve, der dog altid kan afmeldes.

 

Medlemskab hos HMS

Ved HMS har vi mange forskellige medlemstyper, og helt sikkert også en til dig.

Medlemstyperne og deres kontigenter finder du her