Peter Elling-Jordt

Økonomi

At have ansvaret for en sikker afvikling af motorløb er naturligvis ikke noget man bare gør. Først skal du have en officiallicens, og den hjælper din klub dig med at få. Der er løbende kurser, hvor du kan få forskellige typer licenser.

Der er dog mange der gør det af lutter interesse for sporten, fordi det er både spændende og sjovt. Vi kommer rigtig tæt på både biler og kørere, og vi har det hyggeligt sammen før, under og efter løbene.

Men … der er også nogle “gulerødder” til at lokke, og gøre det lidt lettere:

  • Du får ikke løn, men et tilskud som official, der p.t. er på 250 kr. pr. dag.
  • Ved løb i Sverige får du et transporttilskud på 100 kr., så er I tre der finder sammen er færgeturen gratis.
  • Du får forplejning under arrangementer: morgenmad, frokost, kaffe+drikkevarer samt race-dinner lørdag aften.
  • Kræver løbet overnatning, får du et tilskud på 200,- pr. nat. (1 gang hvis du er official lørdag og søndag, 2 gange hvis du tillige er tilsagt som teknisk kontrol fredag)

Vilkår for officials i HMS og ASK Hedeland er som følger:

  • HMS tilbyder medlemsskab af klubben og DASU for kr. 100,- i 2020 hvis du er official. Kontakt klubben for at høre mere om vilkårene. Meld dig ind i HMS her
  • I ASK Hedeland skal du tegne et sølvmedlemskab, hvor du er medlem af klubben og DASU, det koster 250 kr. i 2020, hvis du er tilmeldt betalingsservice, ellers koster det 50 kr. mere. Disse penge får du ikke retur, men klubben giver tilskud til sociale arrangementer for hele officialgruppen. Meld dig ind i ASK Hedeland her
  •  Du bliver inviteret med til den årlige HMS Præmiefest

 Du finder ikke sjovere kolleger andre steder!

Kan du ønske dig mere? Vi synes det lyder som en win/win situation 

Bliv Medlem af HMS //
Historisk Motor Sport

Vi er en broget skare med det til fælles, at vi sætter stor pris på klassiske racerbiler, og vi elsker at sætte dem i stand, køre hurtigt i dem, og ikke mindst: at tale om dem.

Bliv medlem