Indmeldelses Skema

Vi er klar til at byde dig velkommen som medlem af Danmarks største motorsportsklub for historiske motorsports entusiaster

Indmeldelses skema finder du nederst

Vi er en broget skare med det til fælles, at vi sætter stor pris på klassiske racerbiler, og vi elsker at sætte dem i stand, køre hurtigt i dem, og ikke mindst: at tale om dem...

Vi mødes til race, til HillClimbs, træninger og klubaftener, og fællesskabet og interessen for de historiske biler stortrives. Hvad enten du interesserer dig for formelbiler, standardvogne eller sports-prototyper, så har du muligheden for at møde ligesindede, udveksle erfaringer og få råd og vejledning.

HMS er i øvrigt med mere end 500 medlemmer landets næststørste motorsportsklub.

DASU
HMS er medlem af Dansk Automobil Sports Union - DASU, og derfor får du sammen med dit HMS medlemskab et fuldgyldigt DASU medlemskab. Du kan dermed få en licens, og du får tilsendt DASUs medlemsblad, Autosport, 6 gange om året.

Klubmesterskab
HMS arrangerer mesterskaber for en række klasser Nogle er DASU-mesterskaber - andre er klubmesterskaber. Som HMS-medlem får du adgang til at deltage i klubmesterskaberne.

Hjemmesiden

Som HMS medlem får du udvidet adgang til funktioner her på vores hjemmeside. Du får adgang til at downloade materiale, og du får adgang til det lukkede forum kun for HMS-medlemmer. Desuden får du adgang til at svare på købs- og salgs-annoncer, og du får mulighed for at kunne rette i dine egne købs- og salgsannoncer.


Indmeldelse
Aktivt medlemskab ( Med ret til at indløse kørerlicens ) koster 925,- om året.
Af kontingentet går ca. 375 kr til HMS - mens resten går til DASU-medlemskabet. Melder du dig ind efter 1. oktober, får du resten af årets medlemskab til halv pris.

Almindeligt medlemskab koster 200,- om året.( Det er meget vigtigt at sige, at det almindelige medlemskab ikke indeholder mulighed for kørerlicens )

Det almindelige medlemskab giver ret til - At være registreret som HMS'er på vores hjemmeside, og dermed få adgang til alt indhold. - Man får en HMS medlem sticker til forruden, og kan deltage i alle klubmøder og arrangementer. - Man får ret til at optjene point i HMS's klubmesterskaber, hvis man har licens i en anden klub.

Der kan ikke løses nogen former for anden licens, med mindre man har aktivt medlemskab.

Meld dig ind HMS.dk

Hvis du vil være medlem af HMS, kan du gøre det via denne webside. Udfyld nedenstående skema så vil du blive ført igennem oprettelsen og du kan betale med Dankort eller kreditkort.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte HMS bestyrelsesmedlem Uffe Madsen på [email protected] eller på mobil 40 36 31 75

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem.

Nyhedsbreve fra HMS
Ved indmeldelsen til HMS erklærer jeg mig indforstået med at modtage nyhedsbreve. Dette kan altid afmeldes senere.


HMS Bestyrelse

 

  

 

Medlemsskab 2022 - Ja, tak jeg vil gerne meldes ind i HMS

Medlemskabs typer

Aktivt Medlemskab - ( med ret til at indløse kørerlicens ) - kr. 925,-

Almindeligt medlemskab - ( uden ret til at indløse kørerlicens ) - kr. 200,-


Så snart du er medlem af HMS vil du nyde godt at de fordele, det giver at være med i klubben.


HMS arrangerer mesterskaber for en række forskellige klasser. Nogle er DASU-mesterskaber - andre er klubmesterskaber. Som HMS-medlem får du adgang til at deltage i klubmesterskaberne.
Som du kan se på vores hjemmeside, er der visse firmaer, der tilbyder fordele for HMS-medlemmer. Og dem kommer der flere af løbende.


Derudover bliver du registreret som HMS'er med udvidet adgang til funktioner her på vores hjemmeside. Du får adgang til at downloade materiale, og du får adgang til det lukkede forum kun for HMS-medlemmer.
Ud over at du bliver medlem i HMS, inkluderer kontingentet også et medlemsskab i DASU, Dansk Automobil Sports Union. Som medlem af DASU modtager du bladet »Autosport« med jævne mellemrum. Dit medlemsskab giver dig også en grundlicens, som du f.eks. kan bruge til at køre HillClimb og andre løb med. Og det giver dig retten til at bestille andre licenstyper fra DASU.

(dd-mm-yyyy)
Ja tak - jeg vil gerne meldes ind i HMS for 2022. *
Læs om fortrydelsesret nederst på siden. Er du i tvivl om noget, er du velkommen til først at kontakte [email protected], eller kasserer Uffe Madsen.

Hvis du aldrig har været medlem af HMS, men har været medlem af en anden motorsportsklub, så skriv navnet på klubben og dit ID-nummer her:

Hvis du kunne tænke dig at påtage dig nogle opgaver i klubben, så skriv lidt om det her. Det kunne være ting som at arrangere klubaftener, assistere ved vores løb, skrive på websiden, blive flagofficial, være teknisk rådgiver etc.

Har du kommentarer, forslag eller andet, vi skal vide - så skriv det her: