Vores nye hjemmeside. Christian Nordal har ordet

13. februar 2013 - 20:59 -- Anonym (ikke efterprøvet)

Kære HMS’ere!

Hermed mit debut i Formandens Klumme og lad mig benytte lejligheden til at byde Jer alle velkommen her på vores nye flotte hjemmeside.

Det er et stykke imponerende arbejde der er blevet lavet for at bringe os ind i ”2.0 tidsalderen” for vores hjemmeside og der skal lyde et kæmpe tak til vores nye webmaster Finn Kristensen for det store arbejde du har lagt i at få skabt den nye hjemmeside de sidste 9 måneder. Opgavens omfang har overrasket dig, hvorfor det også kom til at tage meget længere tid end vi oprindeligt havde regnet med. Men nu du er jo heldigvis ikke typen der giver op for få ”små chikaner på Hillclimb strækningen”. Tværtimod, der har været fuld gas på efter hver forhindring der har været. Flot arbejde!

Fra Finn høre jeg at arbejdet med hjemmesiden langt fra er færdigt, da han dagligt får henvendelse fra Jer brugere om forslag til forbedringer eller spørgsmålstegn til de nye funktioner, eller fra funktioner der var på den gamle hjemmeside som I ikke lige kan finde. Og der er jo kun en til at svare og det er Finn. Så respekter venligst hvis der ikke er et svar prompte og husk også at give Finn positive ”strokes” for de mange nye funktioner og muligheder der er med den nye hjemmeside.

Samtidig vil jeg også have lov til at sige et stort tak til vores gamle webmaster Carsten Warnich som igennem syv år ”bestyrede, drev og udviklede” vores nye hjemmeside og som for alvor bragte vores klub ind i den digitale tidsalder og skabt det der er blevet vores ”Virtuelle klubhus”. Også du gik altid til opgaven med ”Pedal to the floor” og at du kunne klare det så i så mange år var imponerende!

Rigtig god arbejdslyst med at lære den nye hjemmeside at kende og få den nu brugt rigtigt meget!

Christian Nordal

HMS Formand