Munkebjerg 2018 - en stor success

14. august 2018 - 9:38 -- Anonym (ikke efterprøvet)

Munkebjerg Hillclimb 2018

Den sidste bil i Munkebjerg Hillclimb 2018 kom i mål lige inden kl. 16.00 i går søndag.
Vejret var desværre ikke helt, som vi gerne ville have. Det kom rigelig med regn til et Hillclimb. Munkebjerg Hillclimb er imidlertid altid et godt arrangement, og det var også tilfældet i 2018.

Der var på trods af vejret mange tilskuere. Det er en god fornemmelse, at tilskuerne også synes godt om arrangementet. Der er også de bedste betingelser for en god dag. Ruten op af bakken og omgivelserne ved Hotel Munkebjerg findes ikke bedre og flottere i Danmark.

Mange gode kræfter havde gjort sig anstrengelser for at det blev et mindeværdigt arrangement:

Hillclimbgruppen i HMS og mange hjælpere
Ole og Jonna fra SMOK og deres stab af officials.
Tidtagerne – resultaterne kan ses på Rallyresult.dk
Jens Bjerre sørgede for at der blev kørt halmballer ud på ruten
Vi fik masser af kommentarer fra Hanne og Niels Jonassen, Morten Alstrup, Claus Ebberfeldt og Jens Geschwendtner.
Løbets 2 kørende læger Martin Christensen og Søren Deutch var klar til at hjælpe, hvis der var behov for lægelig bistand.

Vi siger også tak til sponsorerne AROS, FTZ og Peugeot.
Hotel Munkebjerg, som lægger navn til arrangementet, er sponsor, og stiller plads ved hotellet og lokaler til rådighed, og uden velvillighed fra Hotel Munkebjerg kunne der ikke afholdes hillclimb ved Munkebjerg.

Der var til arrangementet udarbejdes et flot program, som Hotel Munkebjerg også var sponsor på. Søren Duun har skrevet artiklen på side 1.
Jeg ved, at Søren Duun sender en venlig tanke til Michael Eisenberg , som har bidraget med baggrundsmaterialet for artiklen.
Budskabet i artiklen er, at bredden i dansk motorsport skal bevares, og Sprint og Hillclimb Munkebjerg hænger fint sammen med dette ønske.

Vi siger tak til tilskuerne, kørerne og alle andre, der var med til at gøre Munkebjerg Hillclimb til en af de største motorsportsbegivenheder i Danmark i 2018.

Historisk Motor Sport Danmark/Mogens Høj