Knutstorp 2020

21. september 2020 - 12:46 -- Anonym (ikke efterprøvet)

 

2020 har været en af de mærkeligste sæsoner for motorsportsfolket. Kørerne stod og trippede for at komme ud at køre ved sæsonstarten. Så kom der coronarestriktioner, som ikke var sammensat logisk, og som ikke kunne bruges, når der skulle arrangeres løb. Så var der håb om, at det alligevel kunne lade sig gøre. Skuffelse, så blev det alligevel aflyst. Det så vi med Rudskogen.

 

DIF og DASU har gjort en stor indsats for at der kunne åbnes også for motorsporten. Det er lykkedes så langt, at der nu kan afvikles arrangementer uden tilskuere, og det må klubber og kørere så glæde sig over.

 

Det er også en sæson, der vil blive husket for at økonomien nok ikke hænger sammen. Alligevel er der klubber, der har vovet at tage slæbet med at arrangere løb. Nu er det HMS’s tur til at arrangere løb på Ring Knutstorp. Det er ikke fordi vi for enhver pris vil lave motorløb på Ring Knutstorp. Vi vil gerne give de historiske kørere og Youngtimerne mulighed for stadig at deltage i det årlige løb på Ring Knutstorp. Klubben ønsker derfor at fastholde pladsen på Ring Knutstorps kalender.

 

Vi vil appellere til kørerne om at tilmelde sig, hvis de overhovedet har mulighed for det. Der er i skrivende stund tilmeldt 77 tilmeldte deltagere. Det er vi glade for, men ville også være glade for at se nogle flere.

 

Vi flytter tilmeldingsfristen til torsdag d. 24. september kl. 20:00. Vi appellerer til, at flest muligt tilmelder sig gerne hurtigt, så Lene i Sekretariatet ikke skal sidde hele natten før løbet og skrive og fylde kuverter med informationer til kørerne.

 

Hvis nogen får brug for at melde afbud kan dette ske indtil d. 24. september kl. 20:00 uden omkostninger for køreren. Dette gælder uanset om det er bilen, der ikke er blevet færdig, eller hvad nu årsagen er.

 

Med hensyn til evt. sammenlægning af klasser er der ikke taget stilling til dette endnu. Det gør vi midt i næste uge.

 

Tidligere har vi overladt til deltagerne selv at afgøre, hvor de vil placere sig i depotet. I år har Ring Knutstorp bedt om, at hele arealet i øvre og nedre depot anvendes for, at få deltagerne spredt mest muligt. Det er derfor besluttet, at deltagerne får tildelt en plads i depotet. I vil som hovedregel blive placeret klassevis. Hvis i ønsker at blive placeret sammen med andre deltagere, f.eks. fordi i har lejet telt sammen, skal i skrive dette til Thomas Bakke på [email protected]. Hvis nogen deltager i trackday på banen fredag, skal dette ligeledes oplyses til Thomas Bakke.

 

Der udsendes i næste uge information om, hvor i depotet de enkelte kørere vil blive placeret.

 

Kørere, der placeres i øvre depot, kan komme ind i depotet kl. 16.00 om fredagen.

 

Kørere, der placeres i nedre depot kan komme ind i depotet kl. 17.00. Dette skyldes, at der er trackday på banen til kl. 17:00.

 

Kørere, der vil deltage i 2 klasser får en rabat på kr. 1.000 på den sidste bil. Det er en forudsætning, at det er køreren selv, der kører i de tilmeldte biler.

 

Når der køres løb på Ring Knutstorp, er vi underlagt svenske coronaregler. De er heldigvis knap så restriktive, som de danske coronaregler.

Det betyder dog ikke, at vi slipper helt. De kendte forholdsregler – håndhygiejne, 1 - 2m afstand m.v. – gælder også i Sverige.

 

Det er besluttet, at der kun må være 3 personer med hver deltagende bil – 1 kører og yderligere 2 personer. Der udleveres op til 3 armbånd pr deltagende bil.

 

Vi skal sikre, at der kun er det tilladte antal personer til stede i baneområdet. D.v.s. depot, pit og selvfølgelig bane. Det klares ved, at alle får udleveret et gult armbånd, som skal bæres under hele arrangementet. Personer uden armbånd vil blive bedt om at forlade området.

 

Der er ikke adgang for publikum.

 

Præmieoverrækkelse

Når sidste heat for en klasse er afviklet, og resultatet for klassen er kontrasigneret af dommerne, vil pokaler for løbet bliver overrakt klassevis foran den røde bygning i depotet. DASU-medaljer for sæsonens løb vil blive overrakt ved samme lejlighed. Det samme gælder sæsonens pokaler i divisionerne. Youngtimerne må vente lidt med DASU-medaljerne. De kører sæsonens sidste løb ved GP på FDM Jyllandsringen 24.-25. okt. 2020.

 

Med venlig hilsen

HMS/Banesportsgruppen