HMS Officials

HMS Official - en fin måde at dyrke motorsport på!

HMS officials har egen hjemmeside, du kan besøge den her:


  

Et positivt afhængighedsforhold, hvor kørerne og deres historiske racerbiler giver dig som HMS official masser af historisk race at overvære – og hvor du som HMS Officials ved at stille op og svinge flagene og lave teknisk kontrol etc. giver racerkørerne chancen for at komme ud og køre race!

Vi kan i den grad tale om en »Win – Win« situation for alle involverede parter.

I klubbens bestyrelses har vi den grundholdning, at det at deltage som HMS official også er en måde at dyrke motorsport på.
En måde, der ligger på helt samme niveau som det at være aktiv HMS racerkører eller mekaniker for en HMS racerkører. Og som stiller lige så store krav om viden, hurtighed og sportsmanship.

I den forbindelse vil vi opfordre alle i klubben til at udvise stor respekt for den indsats, vi hver især gør som medlemmer i HMS, for at vi kan dyrke den sport, vi alle elsker. Ingen i HMS kan være i tvivl om, at det at ville køre historisk race i sin historiske racer, kræver en stor personlig indsat for at få raceren »kampklar«, bragt ud til - og hjem fra banen og ikke mindst at finde pengene til at finansiere det.

Og på samme vis kræver det for den enkelte HMS Official en stor indsats på hjemmefronten, at få accept til at bruge fire – fem hele weekender væk fra familien, for at stå to hele dage i træk »ude ved en racerbane og svinge flaget for en flok gamle biler, der køre rundt i cirkler« (Citat fra en HMS Official »kone« der ønsker at være anonym)

Du kan selv være med til at gøre det nemmere at være HMS Official!

I klubbens bestyrelse har vi besluttet at gennemføre en række tiltag, der både vil gøre det nemmere og endnu sjovere at deltage som HMS official, og samtidigt vise at vi værdsætter dig HMS Official når du der udviser stort engagement.

Når klubben støtter op om Official korpset med disse tiltag, mener vi også at det er fair at vi beder dig om at gør en personlig indsats for at lette den største opgave i ledelsen af vores Official arbejde, nemlig besættelsen af poster til de enkelte løb.

Det gør du ved at tilmelde dig så hurtigt som muligt til løbene under de enkelte arrangementer på HMS-officials eget site til dette formål: www.hms-officials.dk.

Her kan du også læse om de fordele du har som official:

  • Delvis dækning af færge - og bro billetter
  • Bidrag til overnatning
  • Forplejning incl. race-dinner

Spændende Official opgaver også når det ternede flag lagt væk!

Bag driften af vores HMS Official korps, er en lang række opgaver der skal gennemføres uden for vores løbsweekender og som vi gerne vi have flere resurser til at gennemføre. Og der vil vi også gerne opfordre dig personligt til at give en hånd med, for jo flere hænder vi er til at løse opgaverne, jo nemmere bliver det også for os. Tal med bestyrelsen eller baneløbsgruppen hvis du har lyst og tid til at hjæle i "kulissen" også.

 

 

Med racerhilsen,


Mogens Høj


 Formand for HMS