HMS & ASK-Hedeland Official tøjudvalg

8. juli 2018 - 18:26 -- Anonym (ikke efterprøvet)

 

HMS & ASK-Hedeland Official tøjudvalg har på vegne af klubbernes officials lavet en 3-årig sponsoraftale med: Adapt Agency, CHGP, J.A.K. Workwear og e-gartner.

For 3 år siden startede vi på projektet ”NYT TØJ TIL OFFICIALS” på opfordring fra begge klubbers ledelse, og målet var at finde noget stærkt og sikkert, samt brandhæmmende orange arbejdstøj så alle var ens og så professionelle ud når vi står på banen. Det er nu lykkedes, og ved dette års CHGP, hvor vi har den største eksponering, vil alle officials være iført det nye arbejdstøj.

Vi stopper dog ikke her! Senere på året vil der også blive udleveret en vind-og vandtæt, brandhæmmende jakke til når det bliver lidt koldt på posterne.

Tøjet vil blive udstyret med firmaernes og klubbernes logoer og senere med ordet OFFICIAL på ryggen.

Flere og flere officials deltager ved andre motorsportsevents hos andre klubber. Officials deltager ved de legendariske langdistanceløb Le Mans 24H, SPA 24H, WEC, ELMS og det Belgiske F1 Grand Prix på SPA, men primært ved HMS' arrangementer i Danmark, Copenhagen Classic Grand Prix (CHGP) og i Sverige. Dette har medført et stort ønske om at udbygge vores viden med brandsluknings- og redningskursus, men også større kendskab til de racerbiler vi omgås. De første tiltag kom sidste år med LYT & LÆR aftener hvor kørere og teams velvilligt stillede sig til rådighed for en aften for at vise deres racerbiler frem. Vi fik også svar på spørgsmål om alt lige fra ”kan I se de flag vi vifter med” til, ”hvordan vil I helst have vi håndtere raceren når I er kørt i gruset eller væggen”? Alt sammen feedback der gør os bedre som officials.

Der har været en klar aftale mellem klubbernes ledelser og officials fra starten, at de forskellige tilbud ikke må koste klubberne noget. Det er selvfølgelig en udfordring, men en overkommelig udfordring, og der arbejdes videre på at skaffe flere midler til at lave flere af disse kurser og Lyt & Lær aftener i fremtiden.

Vi vil gerne takke klubbernes ledelser for deres opbakning og fortsat støtte i projektet for at synliggøre og udbygge HMS, og ASK-Hedelands officials viden.

Tøjudvalget og Lyt & Lær udvalget.

 

www.adaptagency.com   www.chgp.dk   www.jak.as   www.e-gartner.dk