AROS Karavanen for historiske- og klassiske biler

Type: 
Andet arrangement
Sted: 
Hotel Opus - Horsens
Anmeldelsesgebyr: 
Kr 100,- pr. bil
Kontakt: 
Uffe Madsen
Kontakt e-mail: 
Dato: 
Lørdag, 2 maj, 2020 - 09:00
Tilmelding slutter: 
Mandag, 27 april, 2020

Aros Karavanen lørdag den 2 maj 2020

Tilmeldingsmulighed findes nederst på denne sideDer er nu tilmeldt 100 deltagere til Aros Karavanen, og dermed er mulighed for tilmelding lukket.
Ved eventuelle afbud, vil der blive suppleret op fra ventelisten.
Såfremt du ønsker at blive påført vores venteliste, bedes du sende en mail til uffemgcc.gmail.com eller ring på telf. 4036 3175.

 

Som optakt til Danish Masters Racing Festival på FDM Jyllandsringen i weekenden 2-3. maj, afvikles AROS KARAVANEN 2020 lørdag den 2. maj 2020.
Karavanen er et løb for historiske og klassiske biler, og blev afviklet for første gang i 2019. I 2020 er løbet udvidet til også at omfatte veteranmotorcykler.
 

Der er opstart ved Hotel Opus i Horsens, og efter en rute på omkring 120 km gennem den flotte midtjyske natur ad små og idylliske veje, slutter karavanen på FDM Jyllandsringen. 

Aros Forsikring byder deltagerne på morgenkaffe med rundstykker ved starten. Der er pause i Malling, hvor der serveres frokostsandwich med vand til deltagerne og samtidig afvikles en konkurrence blandt deltagerne.

 Fra Malling køres der videre gennem Det Midtjyske Søhøjland til FDM-Jyllandsringen i Resenbro, hvor der igen afvikles konkurrence. Derefter har deltagerne mulighed for at køre nogle omgange på banen efter safetycar.

 Dagen afsluttes med overrækkelse af præmier til vinderne af den afholdte konkurrence og forplejning af deltagerne. 

Der er plads til max. 100 biler, og forplejningen dækker bilens chauffør og 1 passagerer.

Der udleveres weekendbillet til deltagerne, som dermed får adgang til banen og løbene både lørdag og søndag. 

Når de 100 deltagende biler er nået, vil efterfølgende tilmeldinger blive opført på venteliste.

AROS KARAVANEN 2020 afvikles af HMS i samarbejde med MG Car Club Denmark, og Gentlemans Ride, som håndterer motorcyklerne.

Der vil være mulighed for overnatning på Hotel Opus til reduceret pris.

Deltagelsen koster 100 kr. for hver bil, og tilmelding vil ske på www.hms.dk, eller på mail til Uffe Madsen på: [email protected].  Deltagergebyret går ubeskåret til velgørende formål.   

 

Takker

Uffe

Antal tilmeldte til dato: 102