AROS Karavanen

Type: 
Andet arrangement
Anmeldelsesgebyr: 
Kr 100,- pr. bil
Kontakt: 
Uffe Madsen
Kontakt e-mail: 
Dato: 
Lørdag, 29 maj, 2021 - 09:00
Tilmelding slutter: 
Lørdag, 1 maj, 2021


Aros Karavanen lørdag den 29. maj 2021


Den 29. maj kan du og din veteranbil/klassiske bil deltage i Aros Forsikring Karavanen 2021.

Turen starter i Hammel omkring kl. 08.30, hvor deltagerne bliver budt på rundstykker og kaffe af Aros Forsikring, og bilerne samles på Hammels hyggelige strøg – til stor glæde for både deltagere og interesserede tilskuere.

Inden startskuddet for alvor lyder, vil alle deltagerne få udleveret en rutebog med vejledning om ruten og information om de seværdigheder, som de passerer undervejs. Der vil også blive afholdt en konkurrence blandt deltagerne – det hører du nærmere om på dagen, hvis du tilmelder dig.

Omkring klokken 11.00 kører alle i samlet flok mod Hem Odde, hvor deltagerne sammen nyder en sandwich og den smukke udsigt ud over Mossø.

Hele ruten er omkring 120 km lang og strækker sig gennem den flotte, midtjyske natur og idylliske veje, inden karavanen slutter på Savværket i Højbjerg ved Aarhus. Her kan du se frem til en god, grillet pølse, drikkevarer og overrækkelse af præmier til vinderne af den afholdte konkurrence.

Karavanen har plads til op mod 200 biler, og forplejningen dækker bilens chauffør og én passager.

Aros Forsikring Karavanen 2021 afvikles af HMS i samarbejde med The Distinguished Gentleman’s Ride, og tilmeldingsgebyret på 100 kr. går ubeskåret til velgørenhed.

Du kan tilmelde dig karavanen her på siden.

Vi glæder os til arrangementet

 

Uffe Madsen

Tilmeldte pr. 06-04.2021


 

 

 
1 Start 2 Tilmeld 3 Videre 4 Bilen 5 Ekstra 6 Summary 7 Komplet
Antal tilmeldte til dato: 69