Åbnings løbet - Jyllandsringen

18. juni 2020 - 14:21 -- Anonym (ikke efterprøvet)

 

 

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen

Så lykkes det endelig at få arrangeret et motorløb på asfalt.
Alle glæder sig til at komme i gang. Det har ikke være nogen nem proces.

Der er udsendt flere sæt coronaretningslinjer fra myndighederne. Ingen af dem passer rigtigt på motorsport.

Ved et samarbejde mellem arrangører, DASU’s Sekretariat og DIF er der nu skabt mulighed for at arrangere motorløb.
I den forgangne weekend viste Ikast Motor Klub, at det kunne gøres på en offroad bane, og i den kommende weekend forventer vi, at det også lykkes med arrangementet på FDM Jyllandsringen, som afvikler Åbningsløbet 2020.

En ting er imidlertid at arrangere løb, noget andet er at afvikle det. For at det skal blive en succes og til glæde for alle deltagere, forudsætter det, at alle indretter sig efter og overholder de givne retningslinjer.

Jeg vil derfor appellere til at alle implicerede hjælper hinanden med at overholde de udsendte retningslinjer. Det kan være, at det er nødvendigt at gøre tingene på en anden måde, end deltagerne er vant til og forventer. Hvor det er tilfældet, beder jeg venligst om at alle udviser tålmodighed og accepterer de løsninger, som arrangøren har valgt, eller har været tvunget til at vælge for at arrangementet kan gennemføres uden indblanding fra myndighederne.

Jeg synes, at vi skylder arrangørerne - FDM Jyllandsringen og AAS – en venlig tanke for den indsats, som de har ydet. Det gælder i øvrigt også DASU’s Sekretariat, som har presset på overfor DIF og myndighederne for at få et sæt retningslinjer, der muliggør et arrangement, som det kommende Åbningsløb på FDM Jyllandsringen.

Med venlig hilsen
Mogens Høj